ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

H εταιρεία Canimed ιδρύθηκε στην Αθήνα και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο της εμπορίας και διάθεσης Ιατρικών Υλικών. Η πολυετής ενασχόληση με το αντικείμενο, η βαθιά γνώση του και η εξαιρετικά μεγάλη γκάμα ιατρικών προϊόντων που διακινούμε μας κατέστησε σύντομα μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και αξιόπιστες εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά EN ISO 9001: 2008 &EN ISO 13485:2012 και ταυτόχρονα με βάση τα διεθνή πρότυπα και Ευρωπαϊκά standards διαθέτει πιστοποίηση CE MARK και ISO για όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται.

Με σταθερή πορεία ανάπτυξης καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια δυναμική εταιρία που εξυπηρετεί με επαγγελματισμό κάθε πελάτη μικρό ή μεγάλο. Πάντοτε σε συνεργασία με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, συνεργασία με Ελληνικες εταιριες εισαγωγων και ελληνικές βιοτεχνίες, επιλέγουμε και διαθέτουμε τα πιο ποϊοτικά ιατρικα προιόντα στην Ελληνική Αγορά. Το πελατολόγιο μας εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και περιλαμβάνει:

  • Δημόσια Νοσοκομεία
  • Ιδιωτικές Κλινικές
  • Κατάστημα Λιανικής
  • Φαρμακεία
  • Ιδιώτες ιατρούς καθώς και
  • Ασθενείς

Το όραμα μας είναι, να αποκτήσει ξανά η Υγεία στην Ελλάδα ανθρώπινο πρόσωπο.

Ο ασθενής πρέπει να έχει πρόσβαση σε ποϊoτικά προιόντα που μπορούν να μετριάσουν ή ακόμη και να λύσουν τα προβλήματα του. Συγχρόνως η στάση μας προς αυτόν (και όχι μόνο προς τον ασθενή) οφείλει να είναι εγκάρδια και ειλικρινής.

Βασικό συστατικό της επιτυχίας μας είναι η εστίαση μας στον άνθρωπο. Πιστεύουμε στην αξία και στον σεβασμό του ανθρώπου, του ανθρώπου ασθενή, υπαλλήλου, συνεργάτη, πελάτη, προμηθευτή.

Με τιμή,
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΝΙΔΟΥ